על אף מיקומה בלב ורונה בין סמלים איטלקיים כמו הארנה של ורונה והבית של יוליה (מרומיאו ויוליה), מסעדת ברסט אוסטריקריה היא המקום האידאלי לגלות בו את הטעמים והאווירה של המטבח הצרפתי. המסעדה מציגה תפריט דגים ופירות ים עשיר ותפריט שמפניות יוקרתיות המובאות אליה היישר מחבל שמפיין הצרפתי, והיא מתאימה לארוחה יוקרתית לחובבי מאכלי ים והקולינריה הצרפתית.
מה בתפריט?
מגוון רחב של פירות ים בתפריט יומי משתנה – התפריט מתבסס על האספקה היומית ולכן ההיצע במסעדה תמיד טרי ומגיע היישר מהים אל הצלחת (עם עצירה קצרה במטבח המסעדה).
התפריט מציע מנות פתיחה אלגנטיות כמו צדפות סקאלופ (קוקי סן ז'אק) וצדפות אויסטר המלוות ביינות צרפתיים רעננים ופריכים; פלטות אישיות או לחלוקה המכילות לובסטרים, צדפות מסוגים שונים, שרימפס, קיפודי ים וקוויאר; פסטות וריזוטו בעבודת יד המוגשים עם דגים ונתחי פירות ים עסיסיים; דגים עשויים בשלמות המלווים ברטבים עשירים המבוססים על משקאות אלכוהול צרפתיים ועוד.
בנוסף, המסעדה מגישה מנות צרפתיות קלאסיות כמו אסקרגו (שבלולים) ופואה גרה ומתהדרת בתפריט קינוחים משובחים בעבודת יד המיוצרים על ידי קונדיטורים מובילים.
כמו כל מסעדה צרפתית שמכבדת את עצמה, גם ברסט אוסטריקריה מתהדרת בתפריט יינות עשיר ואיכותי ובתפריט שמפניות אקסקלוסיבי. צוות המלצרים המקצועי מתמחה בהתאמה מדויקת בין תפריט היינות לתפריט האוכל כך שתהיו בטוחים שכל מה שתשתו ילווה בשלמות את המנות שהזמנתם.
מבחינת מחירים, מסעדת ברסט אוסטריקריה היא צרפתית במלוא מובן המילה – המנות קטנות והמחירים גדולים. עם זאת, החוויה הקולינרית במקום והתוצרת האיכותית מעניקים בהחלט תמורה גבוהה מאוד למחיר ואם אתם רוצים לחגוג בה אירוע מיוחד או פשוט לחוות קולינריה צרפתית במיטבה – זו המסעדה המושלמת. רק זכרו להזמין מקום מראש או לוודא כי אתם מגיעים אליה בשעות הפעילות – המסעדה סגורה בימי שלישי ורביעי ובימים שני וחמישי היא עובדת משעות אחר הצהריים עד הערב. בסופ"ש (שישי-ראשון) היא פתוחה מהצהריים עד הלילה.