הארנה של ורונה היא אחת האטרקציות הפופולריות בה. הארנה העצומה והמרשימה חוגגת בקרוב 2,000 שנה להקמתה ומשמשת עד היום כבמה לקונצרטים, אופרות והופעות חיות.
כמה עשרות מטרים מהארנה פועלת מסעדת La Griglia (בתרגום מילולי – הרשת של הגריל), הנחשבת לאחת ממסעדות הבשרים הטובות ביותר באזור צפון איטליה, ולאחת מהמסעדות הטובות ביותר בוורונה עצמה.
התפריט של La Griglia מציע נתחים משובחים הנרכשים מחוות בוטיק וספקים מקומיים ונצלים עד לכדי שלמות באחד משני תנורי הגריל העצומים במסעדה. הנתחים הגדולים מגיעים בליווי עשבי תיבול ורטבים המדגישים את עושר הטעמים של כל נתח ומשלימים אותו.
תפריט הנתחים כולל סטייקים עסיסיים ובהם סטייק פיורנטיני עצום מימדים ומשקל (בין 800 ל-1,200 גרם!) וסטייק פילה עם פטריות כמהין, טרטר בקר קטלוני, צלעות, ועוד.
המסעדה מגישה בנוסף אוכל איטלקי מסורתי וטוב כמו פסטה בעבודת יד המוגשת בתוספת מגוון רטבים עשירים, ניוקי תוצרת בית הטובע ברטבי גבינות אלוהיים, סלטים רעננים, צלחות ועליהן גבינות ונקניקים משובחים, מגוון קינוחי שמנת נפלאים המיוצרים במקום, ועוד.
המקום זוכה לביקורות חיוביות וציונים גבוהים במיוחד באתרי הדירוג השונים הודות לשירות המעולה והמקצועי של צוות המלצרים, המסייע לסועדים לעבור חוויה קולינרית מיוחדת ומספקת על ידי התאמת היינות למנות, הסברים מפורטים על כל נתח והמקום ממנו הגיע וכו'. על אף איכותה הגבוהה, La Griglia שומרת על מחירים ממוצעים שהופכים את האכילה במסעדה למספקת עוד יותר – ארוחה זוגית הכוללת מנת פתיחה, שתי מנות עיקריות, בקבוק יין ושתי כוסות קפה תעלה בסביבות 70 אירו.
המסעדה האלגנטית שוכנת במבנה מהמאה ה-19 ומכילה מקומות ישיבה פנימיים וחיצוניים. מומלץ מאוד להזמין מקום כדי לוודא שלא תפספסו את ארוחת הבשרים הנפלאה הבאה שלכם מפאת חוסר מקום או זמני המתנה ארוכים. המסעדה פועלת בשעות הצהריים ולאחר מנוחה של כמה שעות חוזרת לעבוד משעות הערב המוקדמות עד שעות הלילה המאוחרות, והיא מתאימה לכל סוגי והרכבי הסועדים.