זה ידוע שהפיצה הטובה בעולם נמצאת באיטליה, ולכן ביקור בפיצריה איטלקית אותנטית היא בגדר חובה, אפילו בגדר מצווה, מכיוון שאם הייתם באיטליה ולא אכלתם פיצה, האם באמת הייתם באיטליה?
פיצריית ציו ללה – כנראה המקום עם השם החמוד בעולם – היא מסוג המקומות שהתיירים והמקומיים אוהבים באותה מידה. היא מציעה למעלה מחמישים תוספות שונות – גבינות, ירקות מכל הסוגים וסגנונות העשייה, דגים, נקניקים מעולים משלל בשרים ועוד. הכול טרי, מוכן במקום ומוגש מעל סוגים שונים של בצק עם רטבים שונים, וגם טבעונים ונמנעים מגלוטן ימצאו שם אופציות טעימות להפליא.
אילו שילובים מעניינים מחכים לכם בפיצרייה? פיצת תפוחי אדמה בקארי עם גבינה, פרושוטו עם פטריות וירקות צלויים, עולש וגבינת גורגונזלה, טונה ובצל, עלי רוקולה עם גבינה פיקנטית ועוד אינספור שילובים נפלאים של תוספות טריות וצבעוניות שהופכות את הפיצה למיני ארוחת גורמה.
אם כבר שבעתם מפיצות (וזה בסדר לפעמים לרצות לנסות דברים אחרים), בציו ללה תיהנו גם מקרואסונים המוגשים עם גבינות, נקניק ועלים רעננים, לזניות, פאנטוני – מין הכלאה טעימה בין עוגה ללחם שמגיע עם תוספות טעימות כמו קרם פיסטוק וקרם אגוזי לוז, מאפינס, עוגות ועוגיות תוצרת בית, קינוחי שמנת מושחתים ועוד.
כמובן שאי אפשר ליהנות מפיצה בלי משהו קר ומרענן ליד. המקררים בציו ללה מלאים בבירות איטלקיות קרות וטעימות שמשדרגות כל פחמימה ויכירו לכם קצת יותר מקרוב את הההעדפות של המקומיים.
הפיצות נמכרות לפי משקל, כך שאפשר לגוון ולטעום מכמה סוגי פיצות, והמחירים לריבוע סטנדרטי נעים בין 2 ל-4 אירו, כך שמדובר במחירים נוחים בהחלט שמאפשרים לשבוע מבלי לשלם יותר מדי. בכל מקרה, מדובר בחוויה טעימה לחלוטין בווייב איטלקי אותנטי שמומלץ מאוד לשלב בין כל האטרקציות התיירותיות.