ברובע סן סלבריו – שהופך בשנים האחרונות משכונה לא פופולרית במיוחד לאזור מתחדש, צבעוני ומלא עניין, אפילו עבור תיירים – נמצאת מסעדת סקנבואה.
מדובר במסעדה עם עיצוב עכשווי ונראות סטנדרטית למדי. הרבה אנשי עסקים בבגדים נאים שמגיעים לאכול צהריים. אין בה כמעט רמז לזה שמדובר במסעדה מסורתית שמגישה אוכל איטלקי של פעם. וגם עושה את זה טוב. כל כך טוב שהיא נכנסה למדריך מישלן תחת הקטגוריה המעניינת של "מסעדות המגישות אוכל פשוט אך מלא כשרון במחיר של מתחת לארבעים יורו". ואם המחשבה של מישלן ופחות מארבעים יורו לא עושה אתכם רעבים, כנראה ששום דבר כבר לא יעשה.
התפריט, כאמור, הוא איטלקי, עם דגש חזק מאד על חבל פיימונטה. והאוכל המוגש שם לא מנסה לאתגר יותר מדי או להתחכם, הוא מגיע לצלחת כמיטב המסורת המקומית וברמה שכל סבתא איטלקיה תאשר. בין היתר אפשר לאכול בסקנבואה טליאטלה בפסטו, מוס כבד אווז, רביולי ממולאים במגוון סוגי בשר, לחי עגל בבישול איטי ועוד מנות שמוציאות את המטבח האיטלקי הכי טוב שיש. יש גם לא מעט מנות דג, לטובת חובבי הז'אנר. הקינוחים מוצלחים גם הם ורשימת היינות מרשימה במיוחד ומביאה את מיטב התוצרת המקומית.
סקנבואה, כמו מקומות רבים בעיר, לא פתוחה ברצף, אלא רק בשעות מסוימת שלדעת הבעלים, הן השעות בהן יש לאכול. צהריים תוכלו לסעוד כאן בין השעות 12:30 15:00. המסעדה פותחת את דלתותיה לארוחת ערב ב-19:00 עד השעות 22:30 בימי חול ועד 23:00 בסופי שבוע. אם אתם מכוונים לאכול ארוחת ערב בסקנבואה, מומלץ להזמין מקום מראש. בצהריים הסיכוי להגיע ולקבל מקום הוא טוב יותר.