לאיל רסטורנטו דל קמביה לא תגיעו במקרה, על הדרך, תוך כדי שיטוט בין האטרקציות ברחובות טורינו ובזמן שחשבתם לעצמכם "טוב, אולי נכניס איזה משהו לפה". לארוחה באיל רסטורנטו דל קמביה מגיעים מוכנים, עם הזמנה מראש, לוק של מי שהולכים למסעדה יוקרתית ובעיקר עם אשראי שמוכן לעבור גיהוץ נאה עבור אוכל. בכל זאת, מדובר כאן במסעדה שמעוטרת בכוכב מישלן. על כל זה מנצח השף המוכר מתיו ברונטי.
המסעדה הזאת נמצאת באחד המבנים היפים ביותר בטורינו והיא שוכנת בו מאז 1757. כן, למעלה מ-200 שנה שבאותו מבנה יפהפה מגישים אוכל לאורחים. ככה שבארוחה הזאת מקבלים לא רק אוכל אלא גם מנה של היסטוריה, תרבות ויופי.
החלל העתיק מעוצב עם המון כבוד לעבר שלו, אבל יש בו הבלחות של אמנות מודרנית מפתיעה של אמנים מוכרים מרחבי העולם. השילוב הזה דווקא עובד היטב. בתוך החלל אפשר למצוא את המסעדה, וגם ביסטרו שמגיש מנות קלילות יותר ומאפים, בר חשוך שמגיש אוכל קלאסי ועוד חלק שבו קורים כל פעם דברים אחרים – לפי הגחמות של השף והצוות.
ועכשיו, הגיע הזמן לדבר קצת על אוכל. אז כמובן שתמצאו כאן אוכל איטלקי מסורתי עם טוויסט מודרני. תפריט הערב הוא א-לה קארט וכולל אנילוטי, מבחר גבינות, עגל ובונט לקינוח. בצהריים מוגשת עסקית עם שכוללת בין היתר פילה עגל וטרטר. כמובן שהמלצרים ישמחו להטעים לכל מנה את היין שמתאים לה ביותר.
המחיר, כראוי למסעדה המופיעה במדריך מישלן ושיש מאחוריה היסטוריה כזאת, לא זול. בין 40 ל-145 אירו לראש.