במרינה גרדנה, המרינה ממנה יוצאות ההפלגות מסורטנו לקפרי, נמצאת מסעדת זינטוניו מארה. כמו שאפשר להבין מהשם וגם מהמיקום, למסעדה הזאת יש קשר חזק ביותר לים. זה בא לידי ביטוי בתפריט של דייגים, ששם במקום מרכזי את פירות הים, הדגים וכל מה שעולה בחכה. חוץ מהרכב התפריט והבחירות הקולינריות של המקום, המשמעות היא שהמנות שמוגשות במסעדה בושלו והוכנו מדגים טריים שממש עד אתמול עוד שחו בים.
בריסטורנטה זינטוניו מארה אפשר לבחור איפה יושבים. בפנים, בחלל הישיבה המרכזי של המסעדה או בחוץ, מול המרינה והנוף המצוין של המפרץ. זאת דרך נהדרת לפתוח את התיאבון ולגרות את כל החושים.
ומה יש בתפריט? למנה ראשונה אפשר ללכת על שרימפס בפלפל ומלח, טונה בשומשום או דיונון עם אגוזים בסלט פרחי דלעת. בגזרת העיקריות יש מבחר גדול של מנות מהים: ריזוטו פירות ים, פסטה עם שרימפס וגבינת פרובולונה, שרימפס ותמנון מטוגנים. זאת לצד מנות איטלקיות יותר קלאסיות כמו פיצה שיוצאת היישר מהטאבון של המסעדה. בקינוחים חוזרים אל היבשה עם קינוח ריקוטה ואגס וטארט תותי עץ.
למרות המבחר הגדול של מנות הדגים בתפריט, יש גם מנות שמתאימות לצמחונים. רגישים לגלוטן ימצאו גם הם מה לאכול.
המסעדה מגישה ארוחת צהריים בכל יום בין השעות 12:00 ל-16:00. בשעה 18:30 ריסטורנטה זינטוניו מארה נפתחת שוב לקהל שמגיע לאכול ארוחת ערב. המקום פתוח עד חצות וחצי, מה שהופך את המסעדה לאופציה טובה לארוחת ערב מאוחרת מול הים.
הנה משהו שחשוב לשים אליו לב: במרכז עיירת הנופש, ממש ליד פיאצה טאסו, פועלת עם מסעדה עם שם דומה, מסעדת זינטוניו. למרות השמות הכמעט זהים, לא מדובר באותה מסעדה ואפילו לא במסעדה אחות. מסעדת זינטוניו היא מסעדה ידועה בעיר שזכתה לאזכור במדריך מישלן היוקרתי. קחו רגע אחד לשים לב שהזנתם בווייז את היעד הנכון, כדי למנוע בלבול ושאר אכזבות.