מסעדת דה אנטוניו, בעיירה הקטנה רנדזו שבסיציליה, היא לא מקום שבאים אליו כדי להזמין משהו, לאכול ולסגור את הפינה של הרעב. בדה אנטוניו מחכה לסועדים אוכל סיציליאני ברמה גבוהה שיוצא ממטבח שמנוהל ביד רמה על ידי שף אנטוניו פוצ'ילה. מצד שני, כשתשבו שם לא בטוח שתרגישו במסעדת שף. האווירה היא, כמו שמקובל בצד הזה של איטליה, משפחתית מאד. האוכל אולי מושקע, אבל מבחינת צוות המסעדה, הסועדים הם אורחים אבל גם בני בית.
במטבח שף אנטוניו והטבחים שלו מבשלים אוכל סיציליאני וים תיכוני כמיטב המסורת המקומית, אבל משלבים בתהליך טכניקות חדשות ועדכניות. על חומרי הגלם לא מתפשרים שם ומהמטבח זורמות מנות שהן בעצם שילוב של מסורת ארוכת שנים עם תחכום מעודכן.
התפריט מושפע מהים, ויש בו מנות רבות עם דגים ופירות ים. לקרניבורים אין מה לדאוג, שף אנטוניו דאג גם למנות בשר מגוונות. יש גם תפריט פסטות נאה, פיצות, מבחר אנטיפסטי וכמובן קינוחים מפתים. התפריט לא מקפח את הצמחונים, הטבעונים ואת הרגישים לגלוטן שבחבורה.
לצד האוכל, מומלץ להזמין כוס או אפילו בקבוק יין. העצה הזאת טובה בכל מסעדה, בטח באיטליה, אבל בדה אנטוניו באופן ספציפי יש תפריט של 100 יינות שונים וזה בהחלט מפתה. חלק מהיינות מגיעים מיקבים קטנים ומשפחתיים באזור.
דה אנטוניו היא מסעדה שפחות מתאימה לגיחה ספונטנית. אתם תמיד מוזמנים לנסות את מזלכם, אבל סיכוי טוב שלא יהיה שולחן פנוי ולכן מומלץ להזמין מקום מראש.
דה אנטוניו פתוחה בכל ימות השבוע לארוחת צהריים וערב. ארוחת צהריים מוגשת בין השעות 12:00 ל-15:00. המסעדה נפתחת מחדש בשעה 19:00 ופועלת ברצף עד חצות. חשוב לשים לב שבימי שני, המסעדה פתוחה רק לארוחת ערב.