15 ק"מ מערבית לנאפולי נמצאת עיירה קטנה ופסטורלית ששמה באקולי. היא אולי קטנה, אבל ממש לא צעירה והיא היתה שם עוד מתקופת השלטון היווני באזור. זאת גם הסיבה שהיא מושכת אליה תיירים, בזכות השרידים ארכיטקטוניים מהתקופה העשירה ההיא. חוץ מהיסטוריה, בבאקולי יש גם חוף ים מהמם עם נוף מוצלח מאד למפרץ וגם נמל אחד עתיק בשם מיסנו.
ממש ליד הנמל שוכנת מסעדה בשם ריסטורנטה דה ג'יונה שמנצלת את המיקום שלה על חוף היום לשתי מטרות חשובות ביותר: הראשונה היא להאכיל את התיירים והנופשים מול המראות המדהימים של מפרץ נאפולי; השניה היא להיות קרובים לדייגים, ככה שהסחורה הטרייה תגיע בקלות למטבח של המסעדה ומשם לצלחות של האורחים.
הסועדים יכולים לבחור בין לאכול במסעדה עצמה או בחוץ, עם נוף לים. אם מבקשים יפה, המלצרים יורידו לכם שולחן לחוף עצמו ותוכלו לאכול כשכפות הרגליים בחול. מומלץ לא לוותר על ישיבה מול החוף, כי הנוף מוסיף לטעמן של המנות.
באופן טבעי, רוב התפריט מורכב מדגים ופירות ים, כשמנת הדגל היא ריזוטו פירות ים. יש גם סלט פירות ים עם סלמון, תמנון מטוגן, קלמרי מטוגן, ספגטי עם צדפות ודג מטוגן בפרמז'ן. לקינוח אפשר להזמין עוגת קפרי או טרמיסו מסורתי.
גם תפריט היינות במסעדה ארוך ומפורט. בדה ג'יונה מתגאים בכך שהם עובדים עם מיטב היקבים באזור.
המסעדה פתוחה בכל ימות השבוע ומגישה צהריים בין השעות 12:45 ל-15:00. ערב אוכלים פה מאוחר: הדלתות נפתחות ב-20:00 עד חצות הליל. בימי שני שעות הפתיחה משתנות והמקום פתוח מ9:00. יש במקום חניה שמורה לאורחים.